Стейки виходять ніжні, соковиті та незвичайні на смак
Інгредієнти
Порції: –+
- для закуски
- цвітна капуста 1 шт
- печериці 400 г
- цибуля ріпчаста 1 шт
- чебрець 2 ст.л.
- Сметана 100 г
- рослинна олія 100 мл
- вершкове масло 30 г
- вода 50 мл
- крохмаль кукурудзяний 1 ч.л.
Кроки
-
1. Кольорову капусту нарізаємо на «стейки».
2. Викладаємо цвітну капусту на лист, застелений пергаментом.
3. Кожен шматочок цвітної капусти змащуємо рослинним маслом, солимо, посипаємо подрібненим чебрецем.
4. Розігріваємо духовку при 180 • с і ставимо капусту на ~ 25 хвилин, до готовності.
5. В сковорідку додаємо вершкове та рослинне масло, Додаємо дрібно нарізану цибулю і обсмажуємо 2 хвилини.
6. Викладаємо нарізані печериці та обсмажуємо ~5 хвилин.
7. Додаємо сметану, перемішуємо.
8. Змішуємо холодну воду і крохмаль, заливаємо печериці і тушкуємо ~ 5-7 хвилин.
9. Подаємо стейки цвітної капусти з грибним соусом.