Домашній пиріг

Не пиріг, а золото, красивий, повітряний, не складний у приготуванні. Готуйте та прикрашайте свій стіл таким чудовим рецептом.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
Друк
  • 1. Для тіста: У тепле молоко додати цукор, перемішати, додати дріжджі, добре перемішати вилкою до повного розчинення дріжджів, додати ванільний цукор, яйце, олію, вершкове масло (розтоплене), сіль, перемішати, додати борошно і замісити тісто. Накрити рушником і залишити у теплому місці на 1 годину.

    2. Тісто перенести на стіл, присипаний борошном, розкотити прямокутник товщиною 1 см.

    3. Тісто змастити вершковим маслом, не змащуючи один край тіста, приблизно на 13 см.
    4. Змастити тісто згущеним молоком (вареним), також не змащуючи один край тіста і присипати подрібненими волоськими горіхами.
    5. Згорнути тісто в рулет, згортати з боку, яку ми змастили маслом і згущене молоко, до не промазаної частини, цю частину нарізаємо ножем на дрібні смужки. Нарізаними смужками обмотуємо рулет.

    6. Рулет перенести у форму для випікання, вистелити форму пергаментом.

    7. Зверху пиріг змастити жовтком і посипати маком і випікати в духовці за температури 170С близько 50 – 60 хвилин.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: