Інгредієнти
- Творог 9-10% 400 гр
- вершкове масло 80 гр
- куряче яйце 1 шт
- сіль ½ ч.л
- соди ½ ч.л.
- лимонна кислота ¼ ч.л.
- часникові пластівці 1 ч.л
- гриби 200 гр
- рослинна олія 1 ст.л.
Кроки
-
1. Гриби дрібно наріжте. Обсмажуйте до випаровування рідини, додайте олію і готуйте ще 2 хвилини.
-
2. У миску викладіть творог, вершкове масло, яйце, сіль, соду та лимонну кислоту. Збийте занурювальним блендером до однорідної маси.
-
3. Посуд із сирною масою поставити на водяну баню. Нагрівайте на повільному вогні, постійно помішуючи.
-
4. Коли суміш почне плавитися, збийте блендером, щоб розбити грудочки.
-
5. Продовжуйте нагрівати творог на повільному вогні. Перемішайте безперервно до того часу, поки маса остаточно не розплавиться
-
6. Викладіть у баночки та поставити в холодильник мінімум на 3 години. Смачного!