Домашній плавлений сир із творогу

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • 1. Гриби дрібно наріжте. Обсмажуйте до випаровування рідини, додайте олію і готуйте ще 2 хвилини.
  • 2. У миску викладіть творог, вершкове масло, яйце, сіль, соду та лимонну кислоту. Збийте занурювальним блендером до однорідної маси.
  • 3. Посуд із сирною масою поставити на водяну баню. Нагрівайте на повільному вогні, постійно помішуючи.
  • 4. Коли суміш почне плавитися, збийте блендером, щоб розбити грудочки.
  • 5. Продовжуйте нагрівати творог на повільному вогні. Перемішайте безперервно до того часу, поки маса остаточно не розплавиться
  • 6. Викладіть у баночки та поставити в холодильник мінімум на 3 години. Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: