Домашнє морозиво

Морозиво виходить однорідне та повітряне, готувати його простіше простого, знадобиться всього 2 інгредієнти.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
Друк
  • Вершки збиваємо з ванільним цукром до утворення повітряної піни.
  • Додаємо згущене молоко і перемішуємо до однорідності.
    Ставимо в морозилку на півгодини, потім охолоджену масу збиваємо ще раз і відправляємо знову в морозилку. Такі дії повторюємо 2-3 рази до утворення консистенції як у морозива Макфлурі, тобто однорідної та повітряної.
  • Готове морозиво за допомогою мішка або ложки викладаємо в склянку.
  • Посипаємо нарізаним кит-катом чи шоколадом.
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: