Кесаділья – мексиканська закуска, яка складається з тортильї з начинкою з овочів, м’яса та смачного сиру. За рахунок нагрівання на сковороді сир у начинці плавиться і цим скріплює тортилью. Кесаділья ідеально підходить для сніданку або перекусу, її зазвичай подаються з пікантними і гострими соусами.
Інгредієнти
Порції: –+
- тортилья 6 шт
Кроки
-
Куряче філе розрізаємо на великі частини, додаємо сушений часник, сіль та чорний перець.
Смажимо на добре розігрітій сковороді до готовності. -
Готуємо соус сальсу.
Помідор заливаємо окропом і залишаємо на кілька хвилин, потім знімаємо плівку.
Один помідор нарізаємо на маленькі кубики.
Болгарський перець також дрібно нарізаємо.
Половину синьої цибулі дрібно нарізаємо.
Половину перцю чилі рубаємо дрібно ножем.
Часник рубаємо також дрібно.
Зелень дрібно нарізаємо.
Усі овочі змішуємо між собою. Додаємо сіль, чорний перець та оливкову олію. Даємо настоятися. -
Готуємо соус гуакамоле.
Авокадо чистимо і довільно нарізаємо.
Другу помідору заливаємо окропом і залишаємо на кілька хвилин, потім знімаємо плівку, також нарізаємо.
Змішуємо в одній ємності та роздавлюємо вилкою (можна подрібнити занурювальним блендером) до пюреподібного стану.
Половину синьої цибулі дрібно нарізаємо і додаємо до пюре.
Перець чилі та часник дрібно рубаємо ножем і відправляємо туди ж.
Добре перемішуємо, солимо, перчимо і поливаємо оливковою олією та соком лайма. -
Готове філе рвемо вилкою на волокна. Додаємо томатний соус і перемішуємо.
Беремо тортиль, посипаємо твердим сиром, зверху викладаємо філе, кукурудзу і знову сир. -
Закриваємо тортилью та підсмажуємо на сковороді гриль. Подаємо із соусами.
Смачного!