Соковита, м’яка ароматна курка в імбирно-соєвому маринаді прикрасить будь-який святковий стіл. Завжди всім подобається безпрограшний варіант гарячої страви на свято.
Інгредієнти
Порції: –+
- курка 1.5 кг
- соєвий соус 100 мл
- корінь імбиру 2 ст.л.
- часник 3 зубчик
- сіль 1 ч.л.
- перець чорний мелений ½ ч.л.
Кроки
-
Приготування курки почнемо з маринаду. Імбир і часник почистимо і потрімо на дрібній тертці. Потертий часник та імбир перекладаємо у глибоку тарілку, додаємо сіль, чорний мелений перець, соєвий соус і все добре перемішуємо. Курку миємо і добре натираємо маринадом з усіх боків. Маринуємо птицю 2 години. Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо курку 1 годину 20 хвилин. Готову курочку викладаємо на блюдо, подаємо з будь-яким гарніром, овочами або як самостійне блюдо. Курка в імбирно-соєвому маринаді готова! Смачного!