Домашнє в’ялене м’ясо – це смачно і привабливо тим, що ніяких консервантів, крім солі, не треба, довго зберігається і просте в приготування.
Інгредієнти
- філе куряче 1 кг
- чорний перець
- коріандр
- пластівці чилі
- сіль 1 ч.л.
- часник 5 зубчиков
- соєвий соус 100 мл
- мед 1 ч.л.
Кроки
-
Куряче філе зачищаємо та нарізаємо на великі шматки.
-
У ступку насипаємо чорний перець горошком, зерна коріандру, пластівці чилі. Все це добре розтираємо.
-
У ємність викладаємо м’ясо, поливаємо маринадом і добре перемішуємо. Залишаємо маринуватися кілька годин.
-
М’ясо дістаємо та надягаємо на шпажки. Розвішуємо у прохолодному вентильованому приміщенні, температура має бути не більше 20 градусів. М’ясо велиться до 4 днів.
-
Через кілька днів виходить апетитне і ароматне м’ясо. З’їдається миттєво. Смачного!