В’ялене куряче філе

Домашнє в’ялене м’ясо – це смачно і привабливо тим, що ніяких консервантів, крім солі, не треба, довго зберігається і просте в приготування.

Кроки
Друк
  • Куряче філе зачищаємо та нарізаємо на великі шматки.
  • У ступку насипаємо чорний перець горошком, зерна коріандру, пластівці чилі. Все це добре розтираємо.
  • Додаємо сіль, видавлюємо часник, соєвий соус, мед, добре все перемішуємо.
  • У ємність викладаємо м’ясо, поливаємо маринадом і добре перемішуємо. Залишаємо маринуватися кілька годин.
  • М’ясо дістаємо та надягаємо на шпажки. Розвішуємо у прохолодному вентильованому приміщенні, температура має бути не більше 20 градусів. М’ясо велиться до 4 днів.
  • Через кілька днів виходить апетитне і ароматне м’ясо. З’їдається миттєво. Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: