Інгредієнти
- Картопля 600 г
- крохмаль кукурудзяний 60 г
- сир 100 г
- олія для смаження
- сіль за смаком
Кроки
-
Картоплю наріжте дрібним кубиком і ретельно промийте
-
У сковороду налийте олію, викладіть картоплю, додайте сіль і готуйте її 5-10 хвилин до м’якості, але не обсмажуйте
-
Заберіть картоплю зі сковороду та додайте до неї кукурудзяний крохмаль
-
Картопляну суміш викладіть на пергамент, накрийте харчовою плівкою та розкотіть у тонкий пласт
-
У пласта обріжте краї та наріжте на рівні прямокутники
-
На один прямокутник викладіть сир та накрийте другим прямокутником. Ретельно притисніть краї заготовок один до одного, щоб сир не витік
-
Обсмажте до золотистої скоринки з обох боків