Повітряні гарбузові бублики (можна й булочки, форма не головне) на дріжджах із пелюстками мигдалю. Приготування смачної випічки наповнить вашу кухню неповторним ароматом та теплотою.
Інгредієнти
Порції: –+
- борошно пшеничне 600 г
- дріжджі 10 г
- цукор 2 ст.л.
- вода 250 мл
- вершкове масло 70 г
- куряче яйце 2 шт
- гарбуз 200 г
- мигдаль 50 г
- сіль
- Дрібка кохання❤️
Кроки
-
Для опари дріжджі розчинити у теплій воді і додати цукор, перемішати. Залишити на 20 хвилин.
-
Потім додати розтоплене вершкове масло, 1 яйце і дрібку солі, перемішати. Потроху додати борошно і замісити тісто. Забираємо тісто у тепле місце на 1 годину.
-
Гарбуз натерти на тертці. У тісто, що підійшло, ввести натертий гарбуз і добре вимісити.
-
Тісто розділити на 8 частин та сформувати кульки. Потім з кожної кульки за допомогою склянки зробити отвір, надаючи форму бублика.
-
Заготовки викласти на лист застелений пергаментним папером і залишити на 20 хвилин.
-
Гарбузові бублики змастити збитим яйцем для рум’яного кольору та посипати мигдальними пелюстками.
-
Випікати в розігрітій до 200 ° С духовці 25-30 хвилин.
Приємного чаювання!