Гарбузові бублики з пелюстками мигдалю

Повітряні гарбузові бублики (можна й булочки, форма не головне) на дріжджах із пелюстками мигдалю. Приготування смачної випічки наповнить вашу кухню неповторним ароматом та теплотою.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
Друк
  • Для опари дріжджі розчинити у теплій воді і додати цукор, перемішати. Залишити на 20 хвилин.
  • Потім додати розтоплене вершкове масло, 1 яйце і дрібку солі, перемішати. Потроху додати борошно і замісити тісто. Забираємо тісто у тепле місце на 1 годину.
  • Гарбуз натерти на тертці. У тісто, що підійшло, ввести натертий гарбуз і добре вимісити.
  • Тісто розділити на 8 частин та сформувати кульки. Потім з кожної кульки за допомогою склянки зробити отвір, надаючи форму бублика.
  • Заготовки викласти на лист застелений пергаментним папером і залишити на 20 хвилин.
  • Гарбузові бублики змастити збитим яйцем для рум’яного кольору та посипати мигдальними пелюстками.
  • Випікати в розігрітій до 200 ° С духовці 25-30 хвилин.
    Приємного чаювання!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: