Всім привіт, нещодавно мені захотілося приготувати дуже простий десерт, який буде смачний і простий у приготуванні. Я приготував «Творожно-яблучний десерт, з волоським горіхом у склянці. Так само для приборкання та смаку десерту я додав банан. Десерт справді виходить смачним, апетитним. Волоський горіх не надає гіркоти, тому що я його заздалегідь підготував. Цей десерт можна приготувати до чаю, до кави або просто перекусити у вільний час. Десерт можна приготувати майже за 1 годину. Всім дякую за увагу, усім гарного настрою.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сир кисломолочний 150 гр
- Яблуко 2 шт
- банан 1 шт
- крекери 80 гр
- Горіхи грецькі 40 гр
- Цукор за смаком
Кроки
-
1) Заздалегідь підготуйте волоський горіх, його потрібно прогріти в мікрохвильовій печі, і потім очистити від «лушпиння» Я його пригрівав 3 хвилини, по 1 хвилині тобто давав йому трохи охолонути.
-
2) Нарізаємо банан.
-
3) Яблука відчищаємо від шкірки.
-
4) Потім нарізаємо на кубики
-
5) Волоський горіх злегка треба подрібнити.
-
6) Крекери (так само можна взяти печиво) потрібно подрібнити в крихту.
-
7) Сир можна перемішати із цукром.
-
Беремо склянки, спочатку укладаємо крихту крекерів, потім додаємо яблука, потім сир, потім приборкуємо бананом і волоським горіхом.