Основна страва з брюссельської капусти

Два дуже смачні і швидкі у приготуванні страви з брюссельської капусти. Чудовий сніданок або вечеря.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
Друк
  • Брюссельську капусту нарізати на дві частини і відварити майже до повної готовності: 4-5 хвилин для свіжої невеликої, для великої – 5-6 хвилин, для замороженої – 8-10 хвилин.
  • Часник дрібно подрібнити.
  • Викласти капусту на розігріту сковороду та обсмажити помішуючи до рум’яної скоринки.
  • Додати до неї порізаний часник і обсмажити всі разом 1-2 хвилини.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: