Ситна, смачна вегетаріанська або пісна страва.
Для більшої корисності пасту можна взяти цільнозернову.
Квасоля зручніше брати консервовану в томатному соусі, я брала в соусі чилі
Інгредієнти
Порції: –+
- макаронні вироби 250 г
- цибуля ріпчаста 1 шт
- часник 1-2 зубчик
- печериці 4 шт
- помідор 2 шт
- квасоля консервована 1 банк
- сіль
- перць мелений
Кроки
-
Пасту відварити до готовності.
Цибулю та часник нарізати і обсмажити до м’якості на олії.
Додати нарізані гриби, обсмажити п’ять хвилин. Додати нарізані помідори. Через кілька хвилин додати квасолю разом із соусом із банки.
Готувати 5 хвилин. Спробувати на сіль, цукор, якщо потрібно додати. (я нічого не додавала, у готовому соусі вистачило смаку)
Пасту змішати з підливою та подавати гарячою.