Обов’язково мають бути смачні солодкі м’ясисті помідори та болгарський перець. Вони дають основний смак
Інгредієнти
Порції: –+
- помідор 3 шт
- червоний болгарський перець 2 шт
- фета 100 г
- цибуля червона ½ шт
- оцет бальзамічний 1 ч.л.
- рослинна олія 2 ст.л.
- петрушка ½ пучок
- сіль 1 дрібка
- чорний перець
Кроки
-
Помідри нарізаємо кубиками, якщо рідини багато, то забираємо її.
Перці чистимо і теж нарізаємо кубиками.
Цибулю нарізати дуже тонкими півкільцями.
Петрушку подрібнити.
Змішати всі овочі та зелень, посолити, поперчити.
Додати бальзамічний оцет та олію, добре перемішати.
Фету нарізати кубиком, викласти на овочі та акуратно перемішати.