Смажена куряча печінка

Дуже смачна та ніжна смажена куряча печінка з грибами та овочами.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Печінку добре промити холодною водою та обсмажити з обох боків по 1 хвилині на середньому вогні. Після цього печінку перекласти на тарілку та відставити убік.
  • Моркву та цибулю порізати тоненькими півкільцями або кільцями
  • Гриби – великими шматочками, помідори черрі – на 2 або 4 частини.
  • У тій же олії, де смажилася печінка, обсмажити цибулю і моркву 3-4 хвилини, додати сухе вино і обсмажити ще 5 хвилин.
  • Додати гриби та помідори, посолити за смаком і накрити кришкою. Згасити 6-7 хвилин.
  • Додати обсмажену печінку. Поперчити можна додати своїх улюблених спецій. Накрити кришкою та гасити близько 10 хвилин на невеликому вогні.
  • Перед подачею посипати зеленню
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: