Всім привіт! Пропоную приготувати класичний святковий салат з печінки тріски, який особливо порадує старше покоління, оскільки раніше такий ось нехитрий салат часто готували на Новий Рік як і олив’є і оселедець під шубою. Салат із печінки тріски – це страва, яка з легкістю прикрасить святковий стіл або повсякденний обід чи вечерю. Салат у приготуванні простий та кулінарний процес не займе у вас багато часу.
Інгредієнти
- печінка тріски (235 г) 1 банка
- огірки мариновані 150 г
- яйця відварені 4 шт
- горошок консервований 350 г
- цибуля зелена 1 пучок
- майонез 2 ст.л.
Кроки
-
1.Печінку тріски виймаємо з банки і даємо стекти надлишкам масла. Потім печінку подрібнюємо ножем.
2.Яйця дрібно нарізаємо. Подрібнюємо цибулю. Огірки нарізаємо кубиками. З горошку зливаємо рідину.
3. З’єднуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.
Наш салат готовий! Подаємо салат у порційних склянках або салатнику.
Усім приємного апетиту та відмінних свят!!!!!