Салат із буряків на кожен день, рецептом якого сьогодні поділюся, із радянського минулого. Готується цей салат із звичайнісіньких і звичних продуктів, а нотки солодких родзинок і гіркуватість волоського горіха тільки доповнюють букет смаку. Рекомендую вписати цей салат у своє меню, як вітамінний та ситний салат. Тим, хто не сприймає майонез у своєму раціоні, сміливо замінюйте цей інгредієнт на сметану!
Інгредієнти
Порції: –+
- Буряк варений 400 г
- Яблуко кислих сортів 1 шт
- Розпарені родзинки 100 г
- Грецькі горіхи 50 г
- Майонез 100 г
- Зелень петрушки 1 пучок
Кроки
-
Натираю буряк на великій тертці, додаю дрібно нарізане яблуко (краще використовувати яблуко кислих сортів), родзинки, подрібнені і злегка обсмажені волоські горіхи.
Посипаю подрібненою петрушкою і додаю майонез (можна замінити сметаною).
Перемішую і можна викласти в кулінарне кільце, а можна подавати, виклавши гіркою.
Прикрасити на власний смак.