Пиріг з полуницею та штрейзельною крихтою

Ніжний пиріг з полуницею та крихтою крихтою.
Полуницю можна замінити на вишню, малину чи абрикоси, сливи.

 

Кроки
Друк
  • Полуницю промити, обсушити, розрізати на половинки.
    Для штрейзельної крихти холодну вершкову олію перетерти в крихту з борошном і цукром. Прибрати у холодильник.
    Для тесту:
    Борошно змішати з розпушувачем та содою.
    Олію кімнатної температури збити з цукром, ванільним цукром і щіпкою солі. Продовжуючи збивати, по одному додати яйця і потім сметану. Додати борошняну суміш і перемішати лопаткою. Викласти тісто у форму (у мене d=22 см). Зверху розкласти полуницю щільним шаром один ряд. Посипати полуницю штрейзелем.
    Випікати в розігрітій духовці за 180С 40-45 хвилин.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: