Пангасіус з морквою, в духовці

Якщо ви хочете приготувати вечерю з пари інгредієнтів, і без метушні, то рекомендую вам цей рецепт. Я взяв рибу пангасіус і моркву, так само для смаку я додав часнику, і приготував «Пангасіус з морквиною в духовці» Страва виходить смачною, апетитною і найголовніше те, що готуватися все дуже просто.

Інгредієнти
Порції: +11
Кроки
Друк
  • 1) Рибу «Пангасіус» треба заздалегідь підготувати. Розморозити, промити, обсушити. Підрізати де це потрібно і тд.
  • 2) Далі нарізаємо рибу на порційні шматочки.
  • 3) Перчимо і посипаємо приправою з двох сторін. Забираємо убік.
  • 4) Натираємо морквину на дрібній або великій тертці.
  • 5) Тонко нарізаємо часник.
  • 6) Перекладаємо рибу в лист, на рибу укладаємо часник, потім моркву
  • 7) Запікаємо в духовці при 180 С, до готовності. У мене риба запеклася приблизно за 1 годину. Стежте, щоб нічого не підгоріло.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: