Домашній Житній Хліб

Сьогодні хочу поділитися з вами простим та покроковим рецептом випічки домашнього житнього хліба. Хрумка скоринка, привабливий аромат і насичений смак створюють атмосферу затишку, добра і сімейного тепла.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
Друк
  • Для опари дріжджі змішайте з теплим молоком, водою, розтопленим вершковим маслом та медом. Все розмішати та залишити на 20 хвилин.
  • З’єднати два види борошна, сіль та мускатний горіх. Потроху додати суху суміш до опари та замісити тісто. Забрати тісто на вистоювання в тепле місце на 1 годину.
  • Тісто, що підійшло, обім’яти і викласти у форму, попередньо змащену рослинним маслом.
  • Випікати хліба в розігрітій до 200 ° С духовці 45-50 хвилин.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: