Смачний салат з куркою та консервованою квасолею. Легкий рецепт без майонезу.
Інгредієнти
Порції: –+
- грудка куряча 2 шт
- квасоля консервована 200 г
- цибуля ріпчаста 1 шт
- перець болгарський 1 шт
- часник 2-3 зубчик
- петрушка ½ пучок
- рослинна олія 30 мл
- спеції за смаком
- сіль за смаком
Кроки
-
Курячі грудки попередньо відварити і остудити. Нарізати невеликими шматочками.
-
Нарізати червону цибулю півкільцями, замаринувати на 10-15 хвилин у розчині оцту або лимонної кислоти та теплої води.
-
Солодкий перець нарізати невеликою соломкою.
-
Дрібно подрібнити зелень та часник. З консервованої квасолі злити рідину, можна промити під струменем холодної води. Скласти всі інгредієнти в один зручний посуд, посолити до смаку, додати спеції.
-
Заправити олією і добре перемішати. Можна дати настоятися 20-30 хвилин.