Салат, на який не потрібно нічого відварювати, найвдаліший варіант закуски на святковий стіл. Адже в домашніх клопотах завжди мало часу, а цей салат готується за лічені хвилини, а виходить смачним з пікантним смаком і ситним. Крім всього, це не банальний салат “Олів’є”, гості точно звернуть на нього увагу!
Інгредієнти
Порції: –+
- Копчена ковбаса 250 г
- Сир твердий 100 г
- Копчений чорнослив 100 г
- Консервований горошок 1 банка
- Часник 1 зуб
- Майонез 100 г
- Зелень петрушки 2 веточки
Кроки
-
Подрібнюю ковбасу, сир та чорнослив соломкою.
Додаю до подрібнених інгредієнтів консервований горошок, заздалегідь звільнивши його від рідини.
Готую заправку для салату. Для цього в майонез натираю на дрібній тертці часник.
Змішую всі інгредієнти салату та салат готовий.
Усім добра і смачного!