Паштет із курячої печінки

Ніжний, м’який та смачний домашній паштет з курячої печінки, цибулі, моркви та вершкового масла.
У магазині такого Ви точно не купите!

Інгредієнти
Порції: +15
Кроки
Друк
  • Цибулю нарізаємо півкільцями. Моркву натираємо на тертці.
    Обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо моркву, обсмажуємо до м’якості.
    Печінка добре промиваємо, просушуємо паперовими рушниками та нарізаємо навпіл.
    Знімаємо зі сковороди цибулю та моркву.
    Злегка обсмажуємо з усіх боків печінку, додаємо спеції, обсмажену цибулю та моркву, 1 ст.л. вершкового масла.
    Тушимо під кришкою 20 хвилин.
    Забираємо лавровий лист, щоб він не траплявся у готовому паштеті. Пропускаємо печінку з овочами через м’ясорубку.
    Додаємо м’яке вершкове масло.
    Паштет готовий.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: