Свинина з медом та яблуками в духовці

Всім привіт. Вже зовсім скоро новий рік, і можливо ви ставили питання «Що можна приготувати на новий рік!» У мене для вас є один простий рецепт зі свинини та яблук. Я приготував «Свинину з яблуками та медом» Природно, цей рецепт можна і приготувати не тільки на новий рік, а й на інший випадки. Страва виходить смачною та апетитною. Спасибі за увагу.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
Друк
  • 1) Тонко нарізаємо яблука, попередньо їх можна очистити від шкірки.
  • 2) Свинину заздалегідь потрібно підготувати, розморозити, промити тощо.
  • 3) Потім її нарізаємо на порційні шматочки.
  • 4) Солимо, перчимо і посипаємо приправою для м’яса.
  • 5) Додаємо мед, перемішуємо.
  • 6) М’ясо перекладаємо на лист, на м’ясо укладаємо яблука.
  • 7) Трохи додамо води щоб м’ясо не підгоріло.
  • 8) Відправляємо у духовку до готовності. У мене м’ясо запеклося приблизно за 1:00.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: