Курячі стегна в духовці

Дуже ніжні та смачні курячі стегна запечені у духовці у молоці.
За цим нескладним рецептом можна приготувати будь-яку частину курки.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • Стегна (або будь-яку частину курки) вимити та просушити. Крупно нарізати часник. Скласти в глибокий посуд, посолити, поперчити, додати порізаний часник і полити соєвим соусом. За бажанням можна додати улюблені спеції. Добре перемішати і відставити на 40-60 хвилин, щоб курка промаринувалась.
  • Стегна викласти на розігріту сковороду і обсмажити до рум’яної скоринки з обох боків.
  • Цибулю нарізати півкільцями.
  • На дно посуду для запікання (краще керамічного) викласти часник і маринад, що залишився після маринування. Зверху викласти щільно стегна і поверх стегон – порізану цибулю.
  • Додати молоко та лавровий лист.
  • Накрити кришкою та запікати в духовці 80-90 хвилин при температурі 180 °С. При закипанні молоко може давати піну, треба дивитися, щоб воно не витекло з посуду і не пригоріло.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: