Запечена в духовці горбуша з овочами та грибами. Дуже смачна порційна страва на святковий стіл.
Інгредієнти
Порції: –+
- горбуша 1 шт
- картопля 5-6 шт
- морква 1-2 шт
- цибуля ріпчаста 3-4 шт
- печериці 400 г
- лимонний сік 2 ч.л.
- спеції за смаком
Кроки
-
Рибу почистити, обробити та порізати на стейки. Посолити, поперчити, збризкати соком лимона і замаринувати 15-20 хвилин.
-
Картоплю розрізати на 4 частини, викласти на решітку та запікати 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.
-
Для овочевої подушки почистити і порізати моркву кружальцями, цибулю – півкільцями. Посолити та поперчити.
-
На лист викласти овочі (морква і цибуля), зверху порізану горбушу. Запікати в духовці 10-15 хвилин при температурі 180-200 градусів.
-
Печериці крупно нарізати, сир потерти на тертку.
Через 10-15 хвилин рибу дістати, посипати сиром та викласти гриби. Запікати ще 10-15 хвилин за тієї ж температури.