Горбуша в духовці з овочами

Запечена в духовці горбуша з овочами та грибами. Дуже смачна порційна страва на святковий стіл.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Рибу почистити, обробити та порізати на стейки. Посолити, поперчити, збризкати соком лимона і замаринувати 15-20 хвилин.
  • Картоплю розрізати на 4 частини, викласти на решітку та запікати 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Для овочевої подушки почистити і порізати моркву кружальцями, цибулю – півкільцями. Посолити та поперчити.
  • На лист викласти овочі (морква і цибуля), зверху порізану горбушу. Запікати в духовці 10-15 хвилин при температурі 180-200 градусів.
  • Печериці крупно нарізати, сир потерти на тертку.
    Через 10-15 хвилин рибу дістати, посипати сиром та викласти гриби. Запікати ще 10-15 хвилин за тієї ж температури.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: