Рулетики з сиром та ковбасою

Рецепт приготування смачних, хрустких та ароматних листкових рулетиків із сиром та ковбасою.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • Листкове тісто дістати з морозилки і залишити його при кімнатній температурі розморожуватися.
    Ковбасу нарізати дрібними кубиками (кільцями).
    Сир натерти на велику тертку.
    Для соусу: Змішати кетчуп, томатну пасту. Додати прованські трави (за смаком). Перемішати.
    На посипаній борошном робочій поверхні розкотимо розморожене листкове тісто прямокутний пласт товщиною в 3-4мм. (Ми використали 2 пласти уклавши край одного в нахлест на другий). Дуже тонко розкочувати тісто не потрібно.
    Змащуємо тісто соусом.
    Викладаємо натертий сир і далі ковбасу.
    Листкове тісто з начинкою акуратно згорнемо в щільний рулет.
    Розрізати рулет на шматочки однакової товщини (приблизно 8-10 частин).
    Викладемо рулетики на лист, застелений пергаментним папером, на невеликій відстані один від одного. Поверх кожного рулетики укласти шматочок сиру.
    Відправимо рулетики з ковбасою та сиром у розігріту до 180 градусів духовку. Випікати до золотистого відтінку протягом 20-25 хвилин.
    Готову випічку подавати у гарячому вигляді!
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: