Рецепт приготування смачних, хрустких та ароматних листкових рулетиків із сиром та ковбасою.
Інгредієнти
Порції: –+
- для рецепту
- тісто листкове бездрожжеве 500 г
- ковбаса копчена 200 г
- сир (моцарелла, сулугуні) 300 г
- кетчуп 1 ч.л.
- томатна паста 1 ч.л.
- суміш прованських трав 1 дрібка
- борошно 2 ст.л.
Кроки
-
Листкове тісто дістати з морозилки і залишити його при кімнатній температурі розморожуватися.
Ковбасу нарізати дрібними кубиками (кільцями).
Сир натерти на велику тертку.
Для соусу: Змішати кетчуп, томатну пасту. Додати прованські трави (за смаком). Перемішати.
На посипаній борошном робочій поверхні розкотимо розморожене листкове тісто прямокутний пласт товщиною в 3-4мм. (Ми використали 2 пласти уклавши край одного в нахлест на другий). Дуже тонко розкочувати тісто не потрібно.
Змащуємо тісто соусом.
Викладаємо натертий сир і далі ковбасу.
Листкове тісто з начинкою акуратно згорнемо в щільний рулет.
Розрізати рулет на шматочки однакової товщини (приблизно 8-10 частин).
Викладемо рулетики на лист, застелений пергаментним папером, на невеликій відстані один від одного. Поверх кожного рулетики укласти шматочок сиру.
Відправимо рулетики з ковбасою та сиром у розігріту до 180 градусів духовку. Випікати до золотистого відтінку протягом 20-25 хвилин.
Готову випічку подавати у гарячому вигляді!
Смачного!