Соковита, ароматна буженина по-домашньому в духовці

Смачне, м’яке та ароматне м’ясо

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
Друк
  • Насамперед моркву нарізаємо тонкими смужками.
    Потім у м’ясі робимо отвори та засовуємо в них моркву.
    Після цього м’ясо приправляємо сіллю, перцем, розмарином і обмотуємо кулінарною ниткою, щоб ущільнити його.
    Потім м’ясо відправляємо у вакуумний пакет або фольгу і кладемо в духовку при 65 градусах на 2 години.
    Після того як м’ясо приготувалося кетчупом, що обмазував його, і відправляємо ще раз в духову шафу при 200 градусах на 20 хвилин.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: