Шашлик з індички з ніжним смаком манго та овочами гриль

Шашлик з індички, маринований у соусі манго, – дуже гарний варіант зробити ваше застілля на відпочинку, пікніку, дачі незабутньо смачним. Манго насичує м’ясо цікавим солодкуватим смаком. Шашлик виходить м’яким та соковитим.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Обрізати з філе плівку
  • Нарізати м’ясо на середні однакові шматки.
  • Посолити, поперчити
  • Додати кисло-солодкий соус манго, перемішати та залишити маринуватися у прохолодне місце мінімум на 5 годин
  • Для овочевого шашлику баклажан нарізати на кільця завтовшки близько п’яти мм.
  • занурити в холодну солону воду баклажан на півгодини для того, щоб забрати гіркоту
  • Кабачок нарізати на кільця
  • Перець нарізати на маленькі квадрати, прибравши з нього перетинки
  • Всі подрібнені овочі, крім помідорів, зсипати в одну ємність, додати спеції та перемішати
  • М’ясо та овочі насадити на шампур. Овочі смажити близько п’яти хвилин. Шашлик з м’яса індички близько 20 хвилин. Нарізати зелень для подачі страви та присипати зверху
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: