Пікантна альтернатива салату Олів’є
Інгредієнти
Порції: –+
- для приготування страви
- шинка 250 г
- квасоля консервована 200 г
- горошок зелений 200 г
- цибуля червона 1 шт
- огірок маринований 2 шт
- яйця відварені 3 шт
- арахіс солоний 50 г.
- майонез 3 ст.л.
- для маринування цибулі
- оцет 9% 1 ст.л.
- вода 2 ст.л.
- цукор 1 ч.л.
Кроки
-
Нарізати цибулю дрібним кубиком, додати оцет, цукор та воду. Перемішати та залишити маринуватися на 10-15 хвилин. Після цього злити рідину, за бажанням можна промити цибулю холодною водою.
М’ясо чи шинку нарізати кубиком. Варені яйця натерти на тертці.
У мисці змішати шинку, горошок, квасолю, нарізаний кубиком маринований огірок, яйця, арахіс та замариновану цибулю. Додати майонез до смаку і перемішати.
Смачного!