Рецепт святкової закуски із оселедця

Оселедець під шубою – чи не найпопулярніша страва на новорічному столі вже багато років, але я цього року готуватиму вдома нову закуску. Підготовка меню на новорічний стіл для мене завжди особливий ритуал, хочеться приготувати для гостей щось нове та цікаве. На новорічний стіл 2022, я готуватиму закуску з оселедця, простий святковий рецепт, який відрізняється оригінальністю, подачею та смаком. Особливих зусиль та навичок для приготування цієї закуски не потрібно.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
Друк
  • 1. Желатин залити холодною кип’яченою водою та залишити для набухання.
    2. Філе оселедця нарізати кубиком, подрібнити цибулю і змішати в окремій ємності.
    3. В окремому посуді змішати нарізану дрібним кубиком моркву, зелений горошок та подрібнену зелень.
    4. Набряклий желатин підігріти до повного розчинення і додати майонез. Ретельно перемішати та влити в ємність із підготовленими овочами.
    5. Збираємо закуску: на дно силіконових форм викладаємо овочі, на них оселедець з цибулею і знову овочі.
    6. Відправляємо у холодильник до повного застигання.
    7. Для подачі вирізаємо з скибочок хліба, склянкою відповідного діаметра, основу для закуски. На неї викладаємо закуску, вийнявши її із силіконової форми.
    8. Прикрашаємо зеленню петрушки.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: