Канапе на святковий стіл.

Пропоную кілька простих та швидких варіантів канапе на Святковий стіл. Смачна, швидка та елегантна закуска.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • 1.Перший варіант: бородинський хліб нарізати тонкими трикутниками (3 скибочки), намазати кожен крем сиром, нарізати огірок-кільцями, яблуко – півкільцями, філе оселедця нарізати невеликими рівними шматочками, червону цибулю – півкільцями. Викласти на кожен трикутник хліба поверх крем сиру по дві скибочки яблука, два шматочки оселедця, одну скибочку огірка і півкільця червоної цибулі. Прикрасити канапе гілочкою кропу та злегка посипати чорним перцем.
    2. Другий варіант: збити віночком яйця з молоком і щіпкою солі, розігріти в сковороді олію, влити яйця, смажити 3-4 хвилини. Коли омлет буде майже готовий, додати дрібно натертий твердий сир, коли сир розплавиться, виделкою добре розмішати яєчну суміш і трохи підсмажити. Нарізати багет (3 скибочки) і злегка підсмажити на сухій сковороді з обох боків.
    Викласти на кожну скибочку хліба готовий омлет. Філе сьомги нарізати тонкими скибочками, згорнути в рулетик і покласти на хліб із омлетом, прикрасити подрібненим кропом.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: