Піца Кальцоне

Піца Кальцоне – це закрита піца, чимось нагадуємо пиріг. Начинка може бути будь-яка. Піца все одно вийде дуже смачною.

Кроки
Друк
  • Готуємо тісто для піци: наливаємо в ємність теплу воду, додаємо цукор, дріжджі і добре перемішуємо.
    Залишаємо на хвилин 15, щоб дріжджі почали працювати.
    У глибоку ємність просіюємо борошно, додаємо сіль.
    Робимо поглиблення і виливаємо дріжджі, потім олію.
    Замішуємо м’яке еластичне тісто.
    Накриваємо харчовою плівкою або рушником і ставимо у теплому місці на 1 годину.
    Тим часом можна підготувати начинку.
  • З тіста формуємо дві основи для піци.
    Змащуємо її томатним соусом та викладаємо начинку.
    Зверху накриваємо тістом, добре защипуємо краї.
  • Виделкою робимо проколи для виходу пари.
  • Випікаємо при максимальній температурі духовки, до золотистої скоринки.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: