Салат з куркою, квасолею та морквою по-корейськи

Простий у приготуванні та дуже смачний салат із вдалим поєднанням інгредієнтів. Підходить для будь-якого застілля, дуже подобається гостям.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Куряче філе відваримо до готовності у підсоленій воді. Готовому філе даємо охолонути, ріжемо кубиками або смужками. Огірки поріжемо смужками, відіжмемо зайвий розсіл. З квасолі злити рідину. Моркву по-корейськи за потреби подрібнюємо. Всі інгредієнти з’єднаємо в глибокій мисці, заправимо майонезом і добре перемішаємо. Викладаємо салат на блюдо або в кільце сервіровки і подаємо до столу. Салат з крицею, квасолею та морквою по-корейськи готовий! Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: