Простий у приготуванні та дуже смачний салат із вдалим поєднанням інгредієнтів. Підходить для будь-якого застілля, дуже подобається гостям.
Інгредієнти
Порції: –+
- куряче філе 200 г
- квасоля червона 200 г
- огірки мариновані 2 шт
- морква по-корейськи 100 г
- майонез 3 шт
Кроки
-
Куряче філе відваримо до готовності у підсоленій воді. Готовому філе даємо охолонути, ріжемо кубиками або смужками. Огірки поріжемо смужками, відіжмемо зайвий розсіл. З квасолі злити рідину. Моркву по-корейськи за потреби подрібнюємо. Всі інгредієнти з’єднаємо в глибокій мисці, заправимо майонезом і добре перемішаємо. Викладаємо салат на блюдо або в кільце сервіровки і подаємо до столу. Салат з крицею, квасолею та морквою по-корейськи готовий! Смачного!