Човники з листкового тіста з червоною рибою

Всім привіт! Готуємо надзвичайно смачну закуску на Новий рік. Закуска з листкового тіста з червоною рибою дуже оригінально виглядає на столі. Шарки виходять смачні та ситні – сирний сир та червона риба ідеально поєднуються між собою. Усім смачні свята!

Кроки
Друк
  • 1.Тісто розморожуємо і нарізаємо смужками, потім квадратами, приблизно 5 см Х 5 см. Злегка розкочуємо. Кожен квадрат складаємо навпіл і робимо защипи країв за допомогою вилки.
    2.Противень застелимо пекарським папером. Викладаємо заготовки на підготовлене деко. Яйце збиваємо вилкою і за допомогою пензлика змащуємо човники.
    3. Відправляємо випікатися в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 20-25 хвилин. Потім даємо човникам повністю охолонути.
    4.В середині кожного човника зробити за допомогою чайної ложки поглиблення. Наповнити човники кисломолочним сиром і прикрасити листям салату, заздалегідь їх подрібнити. У солоної риби зняти шкіру, видалити кістки і нарізати невеликими шматочками. Викласти рибу поверх кисломолочного сиру. Зверху за бажанням присипаємо кунжутом.
    Наша найсмачніша закуска готова!
    Усім приємного апетиту та відмінних свят!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: