Смачний, соковитий, м’який шашлик із пікантним присмаком шампанського. Незвичайний та нестандартний підхід до приготування страв на мангалі!
Інгредієнти
Порції: –+
- Для виготовлення 2,5 кг. м’яса:
- шампанське 400 мл
- коріандр за смаком
- базилік за смаком
- сіль за смаком
- Для гарніру:
- печериці 1 кг
- перець болгарський 1 шт
- олія соняшникова 50 мл
- сіль за смаком
- суміш гостро-солодких перців за смаком
Кроки
-
М’ясо нарізати на середні шматки
-
Додати спеції
-
Нарізати цибулю, пом’яти руками та додати до м’яса
-
Залити шампанським і залишити маринуватися години на 2 мінімум
-
Перець нарізати на середні квадрати
-
Гриби та перець змішати разом зі спеціями у пакеті
-
Нанизати м’ясо на шампур
-
Нанизати на шампура овочі, чергуючи їх
-
Овочі смажити не більше 5 хвилин на середній спеці, а шашлик близько 20 хвилин до готовності