Смачний та ніжний хек, запечений у духовці у порційних горщиках з овочами.
Інгредієнти
Порції: –+
Кроки
-
Хек розморозити, почистити (за потреби), обрізати плавці і добре промити. Нарізати великими шматочками, посолити, поперчити, можна додати улюблених спецій і залишити маринуватися на 15-20 хвилин.
-
Картоплю почистити і нарізати невеликими шматочками. Цибуля – півкільцями, моркву потерти на великій тертці.
-
Кріп дрібно порізати.
-
У порційному горщику (або посуді для запікання) дно змастити рослинним маслом. Викласти цибулю, моркву, рибу, картоплю та кріп.
-
Залити водою так, щоб вона не повністю покривала картоплю. Накрити і поставити в духовці на 35-40 хвилин. Температура 180 градусів.