Хек, запечений у духовці у горщиках

Смачний та ніжний хек, запечений у духовці у порційних горщиках з овочами.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Хек розморозити, почистити (за потреби), обрізати плавці і добре промити. Нарізати великими шматочками, посолити, поперчити, можна додати улюблених спецій і залишити маринуватися на 15-20 хвилин.
  • Картоплю почистити і нарізати невеликими шматочками. Цибуля – півкільцями, моркву потерти на великій тертці.
  • Кріп дрібно порізати.
  • У порційному горщику (або посуді для запікання) дно змастити рослинним маслом. Викласти цибулю, моркву, рибу, картоплю та кріп.
  • Залити водою так, щоб вона не повністю покривала картоплю. Накрити і поставити в духовці на 35-40 хвилин. Температура 180 градусів.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: