Холодний чізкейк із ревенем

Кислий ревінь з хрумкою коричною основою з печива роблять цей чізкейк особливо свіжим і апетитним. 🌱❤

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
Друк
  • 1. Насамперед приготуйте ревний компот. Для цього наріжте ревінь на маленькі шматочки і змішайте в каструлі з цукром та лимонним соком. Доведіть до кипіння і варіть на маленькому вогні приблизно 5 хвилин, поки ревінь не стане м’яким. Дайте компоту повністю охолонути.
  • 2. Для основи подрібніть печиво в блендері в крихту і змішайте з розтопленим вершковим маслом і корицею. Викладіть цю масу в підготовлену роз’ємну форму діаметром 24 см. Запечіть основу в духовці при 175С 8-10 хвилин і дайте охолонути.
  • 3. Для начинки збийте вершковий сир кімнатної температури із цукровою пудрою та ванільним цукром. Додайте поволі остиглий ревний компот. Желатин замочіть у холодній воді на 5 хвилин. Жирні вершки збийте та додайте їх акуратно до вершкової маси. Желатин розведіть в 50 мл теплої води і тоненьким струмком влийте в вершкову масу, продовжуючи збивати. Викладіть начинку на підзапечену основу, розрівняйте та поставте в холодильник на ніч застигати.
  • 4. Для глазурі замочіть желатин у холодній воді на 5 хвилин. Підігрійте ревний компот і розведіть у ньому желатин. Викладіть глазур на застиглий торт і дайте постояти в холодильнику ще кілька годин.
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: