М’ясо, запечене у червоному вині

М’ясо, запечене у червоному вині – простий та дуже смачний рецепт німецької кухні. Готується просто, виходить дуже соковитим, чудово виглядає на святковому столі.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Для приготування цього рецепту беремо свинячий ошийок, якщо брати биток, м’ясо вийде сухим. Ошийок поміщаємо в каструлю та заливаємо червоним вино так, щоб вино повністю покрило м’ясо. Залежно від форми посуду, вина може піти більше або менше. М’ясо з вином поміщаємо в холодильник щонайменше на 5 годин, краще на ніч.
  • Після того, як м’ясо промаринувалося у вині, дістаємо його та натираємо сіллю та перцем. Зазвичай на 1 кг свинини використовую 1 чайну ложку солі, на 1,2 кг – ложку з гіркою. Перець кладіть на власний розсуд, можете скористатися приправою для м’яса.
  • Попередньо розігріваємо духовку до 200 градусів. У форму для запікання виливаємо 1 склянку маринаду, кладемо м’ясо та накриваємо форму фольгою. Запікаємо 50 хвилин, потім знімаємо фольгу і запікаємо ще 15 хвилин до утворення гарної скоринки. М’ясо, запечене у червоному вині, готове! Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: