Суші-Салат

Ви любите суші? Ми просто обожнюємо! Але готувати суші і крутити роли – досить довго, тому пропоную вам приготувати такий шикарний суші – торт або суші салат на святковий стіл. Швидко, просто, смачно та дуже красиво! І ви самі, і ваші гості будуть у захваті!

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Поки вариться рис, приготуємо заправку для рису .
    У мисці змішаємо:
    Рисовий оцет.
    Ложку солі.
    І трохи цукру.
    І добре перемішуємо заправлення. Сіль і цукор у заправку я рекомендую додавати на ваш смак.
  • Пройшло 15 хвилин, рис готовий.
    Вливаємо оцтову заправку до рису.
    Акуратно перемішати. Рис готовий.
  • Складання Салату – Суші.
    Вирізаємо коло з листа норі діаметром кільця форми.
    Внутрішні стінки форми змащуємо олією.
    На блюдо для подачі ставимо кільце.
    І кладемо лист норі.
  • Викладаємо шар рису. І розрівнюємо лопаткою. Для зручності можна набирати і розрівнювати рис змоченими у воді руками.
  • Далі шар рису можна покрити вершковим сиром. А можна вершковий сир змішати із соєвим соусом або соусом теріяку.
    Кладемо у миску вершковий сир.
    Додаємо до сиру соус.
  • І перемішуємо лопаткою до однорідності.
    Додаючи соєвий соус у сир, ми надамо йому додаткову пікантну нотку у смаку.
  • І тепер цим сиром ми змащуємо наш рис.
  • У огірка відрізаємо кінчики та нарізаємо тонкими скибочками.
    Скибочки огірка повинні бути не надто товстими – буквально пару міліметрів.
    Викладаємо огірки на вершковий сир.
  • Тепер тонкими скибочками нарізаємо слабосолоний лосось. Скибочки лосося теж мають бути дуже тонкими.
    І викладаємо лосось, наступним шаром на огірки.
  • Тепер лист норі нарізаємо смужками. Можна подрібнити не цілий лист, а обрізки, що залишилися від кола.
    Додаємо смужки норі в рис, що залишився, і перемішуємо.
  • Тепер на шар риби викладаємо шар рису, змішаного з норі та розрівнюємо поверхню.
    А зверху на рис, наносимо вершковий сир, що залишився, і теж розрівнюємо.
  • Акуратно знімаємо кільце для збирання.
    Залишилося тільки прикрасити на свій смак, трохи охолодити і можна подавати наш салат на святковий стіл.
    Я прикрасила червоною рибкою, що залишилася, і зернами білого і чорного кунжуту, трояндою з лосося і зеленню.
  • Салат виходить дуже смачним і ніжним, і за смаком зовсім не відрізнити від ролі Філадельфія, тільки готується швидше та простіше, ніж суші та роли.
    Обов'язково приготуйте цей салат на святковий стіл, гості будуть у захваті – він стане справжньою окрасою вашого свята!
  • Для подачі, суші-салат можна нарізати на порційні шматочки і подавати, як і традиційні суші та роли – з соєвим соусом, маринованим імбиром, васабі, тобто як ви зазвичай звикли їсти суші.
  • Приємного Вам апетиту, і нехай Ваш Салат – Суші на святковий стіл, буде найсмачнішим та найкрасивішим! 💕
    Ваша Олеся
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: