Паста з куркою у вершковому соусі

Кроки
Друк
  • 1. Гріємо воду для макаронів, потім відварюємо їх до готовності “al dente”.
    2. Ріжемо філе курки на шматочки і смажимо на сковорідці. Солимо, перчимо на смак.
    3. Чистимо часник і додаємо його за пару хвилин до готовності курки. Потім додаємо сушений базилік.
    4. Вливаємо вершки в курку, доводимо до кипіння.
    5. Потім додаємо макарони до курки, перемішуємо.
    6. Додаємо сир у пасу, перемішуємо.
    7. Вимикаємо плиту, накриваємо пасту кришкою та чекаємо кілька хвилин.
    8. Перед подачею можна прикрасити пасту свіжим базиліком або петрушкою.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: