Сирне печиво з ягодами

Хочу поділитися рецептом сирного печива з малиною та суницею. Печиво дуже м’яке та смачне, таким і залишається навіть остиглим. Також його можна готувати і без ягід, виходить воно не менш смачним.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Перетираю сир із цукром, ванільним цукром, сіллю. Додаю олію, яйце змішую до однорідного стану.
  • Просіяне борошно з’єдную з розпушувачем для тіста і поступово додаю в тісто. Тісто має вийти м’яким, еластичним і не липнути до рук.
    У готове тісто додаю ягоди, у мене заморожені малина та суниця. Ягоди можна замінити на фрукти, сухофрукти чи шоколад. Після додавання ягід у тісто, з них починає виділятися сік, тому може знадобитися трохи більше борошна, ніж зазначено в рецепті.
  • З тіста скочую кульки приблизно одного розміру, щоб печиво все одночасно випеклося. Кульки вмочую в цукрі з какао і викладаю на лист, застелений пергаментом, якщо він антипригарний тоді я його не змащую.
  • Випікаю печиво в попередньо розігрітій до 180° духовці, приблизно 20-25 хвилин, час випікання залежить від духовки та від розміру печива.
  • Спробуйте приготувати та ділитеся результатом. Сподіваюся Вам сподобатися. Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: