Мойва пряного посолу

Дуже смачна мойва пряного посолу в домашніх умовах

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Мойву розморозити, відрізати голови, вийняти нутрощі і добре промити.
  • Цибулю нарізати півкільцями.
  • Приготувати маринад: скласти решту інгредієнтів у каструлю і довести до кипіння. Після чого його треба остудити.
  • Мойву з цибулею залити маринадом, додати оцет і перемішати.
  • Перекласти краще в скляний посуд та щільно накрити кришкою. Поставити у холодильник на 2 доби. Але пробувати можна вже за 1 добу.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: