Торт Молочна дівчинка

Торт Молочна дівчинка – СУПЕРНІЖНИЙ і лише за 30 хвилин! У кожної господині свій є свій улюблений рецепт торта, у мене це – Молочна дівчинка – це просто кохання з першого шматочка! А що мені найбільше подобається – торт можна приготувати за 30 хвилин і навіть не потрібно розкочувати коржі!

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Просіюю 200 г борошна, борошно краще зважувати на терезах.
    І додаю 2 ч. л. розпушувача.
    Борошно завжди додаю поступово не все одразу.
    І кладу маленьку дрібку солі.
  • Перемішую тісто, але вже на низькій швидкості міксера .
    Як тільки тісто стало однорідним, вимикаю міксер.
    .
    І додаю 70 г розтопленого вершкового масла, що охололо до кімнатної температури.
  • Ще раз перемішую на низькій швидкості міксера. Тісто готове.
    .
  • Ділю тісто на дві частини, випікатимемо два коржі.
    Половину тіста виливаю на лист, застелений пергаментом або тефлоновим килимком.
    І розрівнюю по всій площі листа. Розмір мого листа 30х40 см.
  • Ставлю в розігріту до 180 ° C духовку і випікаю корж 6-7 хвилин до золотистого кольору. Чи не перетримайте!
  • Випікаю ще один корж із половини тіста, що залишилася.
    Поки коржі гарячі, швидко обрізаю краї.
  • Кожен бісквітний корж я розрізаю на 4 коржі однакового розміру.
  • Нарізаю фрукти. Фрукти можна взяти будь-які. На цей раз у мене ківі, банани та персики.
    PS !!! Краще НЕ ДОДАЙТЕ КИВІ, т.к. при контакті з молочним кремом КИВІ може почати ГАРЧИТИ!
  • Залишилось приготувати крем та можна збирати торт.
    Збиваю 400 мл холодних вершків на середній швидкості міксера.
    Поступово додаю 1-2 ст. цукрової пудри, пудру додаю на свій смак.
    І завжди намагаюся додавати в крем ложечку ванільного екстракту.
    Збиваю до такої консистенції.
  • Половину вершків кладу в окрему миску.
    І додаю йогурт, на цей раз у мене персиковий.
  • Перемішую.
  • Додаю вершки, що залишилися, і ще раз акуратно перемішую, щоб крем вийшов ніжним і повітряним.
    .
  • Страву на якій подаватиму торт застилаю пергаментом і викладаю перший бісквітний корж.
    Змащу кремом і кладу фрукти.
    .
  • Накриваю наступним коржем.
    Знову крем, фрукти. І в такий спосіб збираю торт.
    .
  • Молочна дівчинка готова, залишилося лише прикрасити та дати торту просочитися у холодильнику.
    Я прибираю в холодильник хоча б на 4 години, але що довше, то соковитіше.
    .
  • І тільки уявіть собі смак торта Молочна дівчинка: Найніжніші коржі на згущеному молока, найсмачніший крем з йогуртом і багато фруктів, і все це вона – МОЛОЧНА ДІВЧИНКА!
    Спробуєш шматочок і рука тягнеться за наступним, неможливо встояти. Ну нічого, на свято собі можна дозволити, а вже потім точно на дієту! :)))
    А ви знаєте, чому торт називається Молочна дівчинка? Якщо знаєте відповідь, напишіть у коментарях.
  • Приємного Вам апетиту, і нехай Ваш Торт Молочна Дівчинка буде смачним і ніжним! 💕
    Друзі, дякую, що довіряєте та готуєте разом зі мною. Я бажаю вам приємного апетиту та щасливого Нового року. 🎄

    Ваша Олеся
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: