Торт Молочна дівчинка – СУПЕРНІЖНИЙ і лише за 30 хвилин! У кожної господині свій є свій улюблений рецепт торта, у мене це – Молочна дівчинка – це просто кохання з першого шматочка! А що мені найбільше подобається – торт можна приготувати за 30 хвилин і навіть не потрібно розкочувати коржі!
Інгредієнти
- тісто:
- борошно 200 г
- згущене молоко 380 г (1 банка)
- яйця 2 шт
- розпушувач тіста 10 г (2 ч.л.)
- вершкове масло 70 г
- ванільний екстракт 1 ч.л.
- сіль дрібка
- Крем для торта:
- вершки 33% 400 мл
- цукрова пудра 1-2 ст.л. (за смаком)
- йогурт (персиковий) 150 г
- ванільний екстракт 1 ч.л.
- фрукти
Кроки
-
Просіюю 200 г борошна, борошно краще зважувати на терезах.
І додаю 2 ч. л. розпушувача.
Борошно завжди додаю поступово не все одразу.
І кладу маленьку дрібку солі. -
Перемішую тісто, але вже на низькій швидкості міксера .
Як тільки тісто стало однорідним, вимикаю міксер.
.
І додаю 70 г розтопленого вершкового масла, що охололо до кімнатної температури. -
Ще раз перемішую на низькій швидкості міксера. Тісто готове.
. -
Ділю тісто на дві частини, випікатимемо два коржі.
Половину тіста виливаю на лист, застелений пергаментом або тефлоновим килимком.
І розрівнюю по всій площі листа. Розмір мого листа 30х40 см. -
Ставлю в розігріту до 180 ° C духовку і випікаю корж 6-7 хвилин до золотистого кольору. Чи не перетримайте!
-
Випікаю ще один корж із половини тіста, що залишилася.
Поки коржі гарячі, швидко обрізаю краї. -
Кожен бісквітний корж я розрізаю на 4 коржі однакового розміру.
-
Нарізаю фрукти. Фрукти можна взяти будь-які. На цей раз у мене ківі, банани та персики.
PS !!! Краще НЕ ДОДАЙТЕ КИВІ, т.к. при контакті з молочним кремом КИВІ може почати ГАРЧИТИ! -
Залишилось приготувати крем та можна збирати торт.
Збиваю 400 мл холодних вершків на середній швидкості міксера.
Поступово додаю 1-2 ст. цукрової пудри, пудру додаю на свій смак.
І завжди намагаюся додавати в крем ложечку ванільного екстракту.
Збиваю до такої консистенції. -
Половину вершків кладу в окрему миску.
І додаю йогурт, на цей раз у мене персиковий. -
Перемішую.
-
Додаю вершки, що залишилися, і ще раз акуратно перемішую, щоб крем вийшов ніжним і повітряним.
. -
Страву на якій подаватиму торт застилаю пергаментом і викладаю перший бісквітний корж.
Змащу кремом і кладу фрукти.
. -
Накриваю наступним коржем.
Знову крем, фрукти. І в такий спосіб збираю торт.
. -
Молочна дівчинка готова, залишилося лише прикрасити та дати торту просочитися у холодильнику.
Я прибираю в холодильник хоча б на 4 години, але що довше, то соковитіше.
. -
І тільки уявіть собі смак торта Молочна дівчинка: Найніжніші коржі на згущеному молока, найсмачніший крем з йогуртом і багато фруктів, і все це вона – МОЛОЧНА ДІВЧИНКА!
Спробуєш шматочок і рука тягнеться за наступним, неможливо встояти. Ну нічого, на свято собі можна дозволити, а вже потім точно на дієту! :)))
А ви знаєте, чому торт називається Молочна дівчинка? Якщо знаєте відповідь, напишіть у коментарях. -
Приємного Вам апетиту, і нехай Ваш Торт Молочна Дівчинка буде смачним і ніжним!
Друзі, дякую, що довіряєте та готуєте разом зі мною. Я бажаю вам приємного апетиту та щасливого Нового року.
Ваша Олеся