Ніжний лосось у духовці

Дуже ніжна та дуже смачна червона риба в духовці у горщиках.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Лосось (можна взяти будь-яку червону рибу) почистити та порізати невеликими шматочками. Скласти у блюдо, посолити, поперчити, можна додати улюблених спецій та збризкати лимонним соком. Залишити маринуватися на 20-30 хвилин.
  • Моркву почистити і потерти на великій тертці, цибулю порізати тоненькими півкільцями або четвертинками кілець. Викласти їх на сковороду та обсмажити до м’якого стану.
  • Картоплю почистити та порізати невеликими кубиками.
  • На низ горщика викласти половину обсмаженої цибулі з морквою, зверху – порізану картоплю. Його трохи підсолити і можна поперчити.
  • Потім знову шар цибулі з морквою та верхній шар – порізана риба.
  • Посипати дрібно порізаною зеленню та додати вершків. На великий посуд – 0,5 літра, якщо готувати порційно, то у кожен горщик – 100 мілілітрів.
  • Накрити кришкою та в розігріту духовку на 35-40 хв. Температура 180 градусів.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: