Курка в червоному соусі на святковий стіл

Найсмачніша курка в червоному соусі готується швидко та легко. Простий рецепт курки від якого всі ваші гості будуть у захваті! Готуємо обід або вечерю з курки дуже просто, нам знадобиться лише 5 інгредієнтів. Але блюдо з курки виходить неймовірно смачне та соковите. 🤗

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • 1. Промиваємо курку та розділяємо на 4 частини.
    2. Цибулю дрібно нарізаємо.
    3. Нарізаємо дрібними кубиками 1 солодкий перець. Інші два перебиваємо занурювальним блендером до стану червоного соусу, червоної рідкої маси.
    4. Часник пропускаємо через прес.
    5. Обсмажуємо курку на олії до рум’яності. Додаємо цибулю і гасимо ще хвилин 5-6. Потім додаємо пропущений через прес часник.
  • 6. Потім відправляємо в каструлю перебиті блендером перці (червону масу перців).
    7. Заливаємо біле сухе вино. Тушимо ще трохи і відправляємо в каструлю дрібно нарізаний червоний перець.
    8. Я готую страву у скороварці, тому накриваю скороварку кришкою та тушу курку 10 хвилин після закипання. У звичайній каструлі потрібно буде готувати довше, приблизно 50 – 60 хвилин до готовності.
    9. Подаю курку до столу, прикрашаю блюдо листочками салату.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: