М’ясний рулет з шинкою та солодким перцем

Продовжуючи тему святкових рецептів, хочу звернути вашу увагу на цей рецепт м’яса в духовці. Покажу вам як запекти м’ясо в духовці одним великим шматком з начинкою, щоб вийшло смачно та святково!

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
Друк
  • Перед приготуванням м’ясо промити і обсушити.
    Зі шматка м’яса потрібно зробити пласт. Для цього потрібно почати з глибокого розрізу вздовж не доходячи до кінця 1-1,5 см. Потім робити надрізи праворуч і ліворуч також не прорізаючи до кінця, доки м’ясо не розгорнеться як книга.
    Відбиваю м’ясо з обох боків.
    Пласт м’яса натираю сіллю та перцем з обох боків.
    Видавлюю через прес часник і рівномірно розподіляю його по м’ясу.
    Для приготування начинки. Шинку нарізаю тонкими пластинками і викладаю на край м’яса.
    Червоний болгарський я нарізаю дрібним кубиком.
    Дрібно нарізаю зелень петрушки. Додаю зелень до перцю та перемішую.
    Перець із зеленню подрібнюю та викладаю на шинку.
    Повертаю рулет, намагаюся зробити це щільно і перетягую його ниткою, щоб під час запікання він не розійшовся.
    Викладаю рулет у форму, змащену олією та накриваю фольгою. Відправляю до розігрітої духовки на температуру 190 градусів на 1 годину.
    Після закінчення цього часу витягаю рулет з духовки, знімаю фольгу і змащую його кетчупом, поверх рулету викладаю на нього, попередньо нарізані кільця цибулі.
    Рулет знову поміщаю в духовку вже не накриваючи фольгою на 30 хвилин.
    Прикрашати рулет ви можете на свій розсуд.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: