Чудовий салат із простухів продуктів стане прикрасою вашого святкового столу.
Інгредієнти
Порції: –+
- для салату
- яловичина 200 г
- морква по-корейськи 200 г
- яйця 3 шт
- Картопля 2 шт
- кукурудзи 1 банка
- горіхи волоські 50 г
- гранат 1 шт
- цибуля зелена 1 пучок
- майонез 200 г
Кроки
-
1. Відварюю яловичину близько години у підсоленій воді, нарізаю дрібними кубиками.
2. Картопля та яйця відварюю до готовності, натираю на великій тертці.
3. Морква та волоський горіх нарізаю дрібно.
4. Гранат очищаю.
5. Салатник застилаю харчовою плівкою, викладаю:
1й шар: морква + майонез,
2й шар: волоський горіх + майонез,
3й шар: кукурудза + майонез,
4й шар: яйця + майонез,
5й шар: яловичина + майонез,
6й шар: картопля + майонез.
6. Перевертаю салатник на тарілку, прибираю плівку, прикрашаю салат зернами гранату та кукурудзою, посипаю дрібно нарізаною цибулею.