Шашлик з баранини маринований в овечому йогурті

Непопулярний рецепт приготування шашлику з баранини з смачним маринадом.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
Друк
  • Якщо для шашлику ви придбали баранину ногу, перед приготуванням виріжте з неї при обвалюванні лімфовузли та сухожилля, плівки.
  • М’ясо нарізати на невеликі шматочки
  • Цибулю нарізати на півкільця або кільцями
  • Розмяти цибулю руками, щоб він пустив сік і разом зі спеціями змішати з м’ясом, залишити на одну годину
  • Через 1 годину додати овечий йогурт і так само перемішати, і залишити мінімум на п’ять годин у прохолодному місці.
  • Смажити на середній спеці близько 20 хвилин
  • М’ясо можна подавати з лавашем та зеленню
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: