Представляю Вам три закусочні рулети з різними начинками. Як мені здається, вони класно виглядають на столі, яскраві, смачні та готуються просто.
Інгредієнти
Порції: –+
- Рулет з буряка з оселедцем.
- буряк 250 г
- яйця 3 шт
- рослинна олія 1 ст.л.
- крохмаль картопляний 80 г
- сіль 1 ч.л.
- цукор ½ ч.л.
- оселедець 1 шт
- вершковий сир 300 г
- Огірок солоний 1 шт
- цибуля зелена 1 пучок
- Триколірний рулет із червоною рибою
- борошно 100 г
- яйця 6 шт
- рослинна олія 50 г
- крем 80 г
- розпушувач тіста 10 г
- цукор 1 ч.л.
- сіль 1 ч.л.
- шпинат 40 г
- буряк 50 г
- сир твердий 20 г
- сир кисломолочний 280 г
- крем 2 ст.л.
- форель слабосолона 150 г
- кріп 1 пучок
- Сирний рулет
- сир твердий 250 г
- яйця 3 шт
- крем 80 г
- сіль 1 ч.л.
- крабові палички 3 шт
- яйця 3 шт
- зелень петрушки, кропу 1 пучок
- майонез 3 ст.л.
Кроки
-
Рулет з буряка з оселедцем.
У мисці змішаємо відварені буряки, я їх натерла на дрібній тертці. До буряків додаємо жовтки, а білки відправляємо в окрему миску.
Буряк і жовтки перемішаємо, додаємо туди рослинну олію та сіль. Добре перемішуємо.
Білки зіб’ємо з цукром у пишну піну. У мене пішло приблизно 5 хвилин.
У буряк додаємо крохмаль, у мене картопляний. Можна замінити на борошно пшеничне. І добре перемішуємо.
Додаємо одну третину білків та перемішуємо. Потім додаємо все інше і перемішуємо вже акуратніше, щоб бісквіт залишився пишним.
Перекладаємо на лист застелений пергаментом. Пергамент має бути дуже гарної якості. Краще використовувати силіконізований килимок для випікання. Розподіляємо масу. У мене вийшов дуже тонкий корж, раджу робити товстіший.
І ставимо у розігріту до 180 градусів духовку на 13-15 хвилин.
Дістаємо корж і даємо охолонути.
Робимо начинку.
З’єднуємо рикотту, можна взяти вершковий сир, нарізаний солоний огірок, зелену цибулю, можна замінити на звичайний, добре перемішуємо.
Акуратно прибираємо пергамент та викладаємо масу на корж, розподіляємо. З краю поклав оселедець і загортаю щільно в рулет.
Загортаємо в плівку і прибираємо в холодильник щонайменше на годину, краще довше.
Нарізаємо на порційні шматочки та рулет готовий. -
Триколірний рулет із червоною рибою.
Яйця розділимо на жовтки та білки. Жовтки збиваємо, можна звичайним віночком, додаємо олію та сметану. У мене сметана 20% жирності. Усі змішуємо.
Далі жовтки розподіляємо по трьох чашках. В одну додаємо буряк, в іншу сир, в третю шпинат. Перемішаємо.
Борошно з’єднуємо з розпушувачем. І так само в рівній кількості розподіляємо по чашках із жовтками. Добре перемішуємо, щоб маса була без грудочок. Тепер зб’ємо білки з щіпкою солі і поступово додаємо цукор. Збиваємо до щільних піків. Білки так де в рівній кількості розподіляємо по чашках із жовтками. І акуратно втручаємо білки в масу.
Кожну суміш перекладаю у пакет. І вийшли дуже гарні та яскраві мішечки. Тепер розподіляємо по листу чергуючи кольори. У сирну суміш можна додати куркуму, так вона буде ще яскравішою.
І ставимо у розігріту до 180 градусів духовку на 13-15 хвилин.
Дістаємо корж і даємо охолонути.
Робимо начинку. Сир і сметану, проб’ю занурювальним блендером в однорідну масу. Додаємо кріп та сіль, перемішую.
З остигнув бісквіту прибираю килимок, розподіляю сирну масу, додаємо рибку і закручуємо в рулет. Загортаємо в плівку і прибираємо в холодильник щонайменше на годину, краще довше.
Нарізаємо на порційні шматочки та рулет готовий. -
Сирний рулет.
Натертий сир, яйця, сметану та сіль змішуємо у мисці. Виливаємо на лист, розподіляємо і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Після даємо коржу охолонути.
Для начинки зміщуємо натерті на тертці яйця, так само на терті на тертці крабові палички, нарізаний кріп і майонез. За смаком солимо, перчимо, перемішуємо. І начинка готове. Звичайно тут можна експериментувати, зробити чисто овочеву або зробити з м’ясом, можна додати смажені гриби, будь-яка начинка буде поєднуватися.
Розподіляємо по коржу, згортаємо в рулет. Загортаємо в плівку і прибираємо в холодильник щонайменше на годину, краще довше.
Нарізаємо на порційні шматочки та рулет готовий.