Смачна друга страва на святковий стіл – корейка на кістці, приготована за кілька хвилин на сковороді.
Кроки
-
Корейку нарізати на стейки.
-
Приготувати маринад: змішати кетчуп, сіль та спеції.
-
Кожен стейк змастити з обох боків маринадом та залишити маринуватися на 3 години.
-
На розігріту сковороду викласти стейки, обсмажити з одного боку до рум’яної скоринки, перевернути в інший бік, додати 100-120 гр. води, накрити сковорідку кришкою та зменшити вогонь до мінімуму. Смажити стейки 15-20 хвилин.
-
Далі зняти кришку, додати вогню і випарувати рідину, що залишилася. Обсмажити м’ясо з двох сторін до апетитної, рум’яної скоринки, перевертаючи з одного боку на другий.